شرکت در نمایشگاه بورس و همایش معرفی قابلیت های سرمایه گذاری در بازار سرمایه ایران واقع در سالن همایش های نمایشگاه بین المللی استان اصفهان چهارشنبه 3 مهرماه

ضمن عرض تبریک آغاز سال تحصیلی 99-98 به تمامی دانشگاهیان عزیز ، به این وسیله به استتحضار می رساند پنجمین نمایشگاه بورس،بانک،بیمه و صنایع وابسته از تاریخ 3 الی 5 مهرماه 98 در مرکز همایش ها ونمایشگاههای بین المللی استان اصفهان واقع در پل شهرستان برقرار میباشد. و مرکز کارآفرینی دانشگاه برای شرکت دانشجویان عزیز در روز چهارشنبه برنامه بازدیدی را فراهم نموده است . خواهشمند است ضمن ثبت نام سریع در این قسمت جهت حرکت بموقع اتوبوس راس ساعت مقرر در پارکینگ پشت ساختمان جدید مدیریت نوآوری و تجاری سازی حضور داشته باشید.

ورود به نمایشگاه برای دانشجویان با ارائه کارت دانشجویی رایگان می باشد.

حرکت روز چهارشنبه 98/7/3 راس ساعت 17 و برگشت از نمایشگاه راس ساعت 20 از پارکینگ نمایشگاه . ظرفیت ثبت نام محدود
با سپاس فراوان
مرکز کارآفرینی دانشگاه