ثبت‌نام کارگاه‌های مهارت‌افزایی پایه‌ایی کسب و کار (آذر ماه 97)

قابل توجه دانشجویان گرامی

مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی اصفهان در راستای اهداف و فعالیت‌های کارآفرینانه، اقدام به برگزاری

" کارگاه‌های مهارت‌افزايي پایه‌ایی کسب و کار "

کرده است.

شروع ثبت‌نام: از تاریخ 5 آذر ماه

تاريخ شروع كارگاه‌ها: 10 آذر ماه

هزینه ثبت‌نام‌: برای هر کارگاه 70 هزار تومان می‌باشد و برای دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان با تخفیف 90 درصدی، هر کارگاه 7 هزار تومان می‌باشد.

شماره حساب جهت واریز هزینه: شماره حساب 5644490051 و یا شماره شبا  IR100180000000005644490051  به نام درآمدهای اختصاصی معاونت پژوهشی (بانک تجارت)

جهت حضور در کارگاه‌ها به همراه داشتن اصل فیش واریزی الزامی است.

مکان برگزاری: بعد از بانک ملی دانشگاه، ساختمان جدید مدیریت نوآوری و تجاری سازی فناوری، طبقه اول، سالن اجتماعات مرکز کارآفرینی

‌تلفن تماس: 03133919014

لينك گروه تلگرامی:       https://t.me/joinchat/BcW3PgvFBlFOmreKlYIIEw

لیست کارگاه‌های مهارت‌افزایی پایه‌ایی کسب و کار

در صورت تمایل به شرکت در هر کارگاه کلمه "بله" و در غیر اینصورت کلمه "خیر" را در فیلد مقابل هر کارگاه وارد نمایید.

*توجه: کارگاه‌‌های 5 و 6 به هم پیوسته هستند، ولی به دلیل حجم بالای مطالب در دو جلسه برگزار می‌شود.