توجه توجه :سی و یکمین رویداد ایده‌شو با عنوان سلامت و محیط زیست از ساعت 16 الی 19 چهارشنبه 96/6/29

سی و یکمین رویداد ایده‌شو با عنوان سلامت و محیط زیست در ساعت 4 بعدازظهر روز چهارشنبه بیست و نهم شهریور ماه 1396 توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با همکاری مدیریت نوآوری و تجاری‌سازی فناوری و مدیریت بهداشت و درمان دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود. در این رویداد ایده‌پردازان طی مدت 3 دقیقه ایده خود را در حضور جمع بیان کرده و پس از داوری به سه ایده برتر جوایزی اهدا می‌شود. برای ثبت نام به سایت startupevent.ir مراجعه فرمایید.
کانال تلگرام: telegram.me/istt_ideashow
موضوعات: بهداشت محیط زیست و محیط کار، سلامت غذا و دارو، رفع آلودگی‌های هوا، آب، خاک و محیط زیست، مدیریت پسماند، تصفیه فاضلاب، سلامت سالمندان و توانبخشی و ....
 • شركت‌كنندگان بايد ايده خود را هنگام ثبت نام براي تيم برگزار كننده ارسال‌نمايند.
 • شما فرصت داريد تنها سه دقيقه در مورد موضوعتان در مقابل جمعيت صحبت كنيد. به محض اتمام زمان مذكوربه هيچ وجه امكان ادامه بحث وجود ندارد.

• حتما و حتما نياز داريد قبل از رويداد بارها تمرين كنيد و بدانيد كه انتقال سريع يك ايده شديدا نيازمند تمرين است.
 • قرار نيست موضوع مورد بحثتان را به طور كامل و با جزئيات به شنوندگان آموزش دهيد، بلكه بايد بتوانيد به درستي‌جرقه اوليه شور و علاقه ديگران به آن موضوع را روشن كرده و نيروي محركه اوليه را براي ادامه مسير مهيا كنيد.

آنچه يك ايده خوب دارد

• براي طيف گسترده‌اي از مخاطبين قابل فهم باشد.
 • موضوعاتي كه حاصل تجربه، دانش، هنر و حرفه سخنران بوده و يا ارتباط عميقي با تجربيات حرفه‌اي يا شخصي او داشته باشد.
 • موضوع حاوي يك نوآوري، تجربه بديع، روشي منحصربه‌فرد بوده و امكان يادگيري و بكارگيري آن براي بقيه ميسرباشد.
 • موضوع سخنراني هيجان‌برانگيز و جذاب بوده و خود سخنران شور و اشتياق بالايي نسبت به آن داشته باشد.

هر كسي حداقل يك فكر يا ايده‌اي دارد كه با تمام شور و اشتياق به آن مي‌پردازد، چيزي كه شما را به هيجان مي‌آورد، شور و اشتياقتان را مي‌افروزد، چشمانتان را از حدقه بيرون ميزند، حرف زدنتان را سريعتر ميكند و انرژيتان را چند برابر. .از اين ايده‌ها و شوق‌هايتان برايمان حرف بزنيد.
ايده شو محلي است براي به اشتراك‌گذاري اين تجربيات زندگي‌ساز، موضوعات مورد علاقه و شوق‌برانگيز و نقطه نظرات منحصربه‌فرد. شما هم اگر چنين فكر و ايده‌هاي داريد وقت آن رسيده براي سخنراني در درخواست دهيدايد. براي اين كار مطالعه راهنماي زير به شما كمك خواهد كرد كه بدانيد كه براي چه چيزي بايد خود را آماده كنيد.

آدرس: دانشگاه صنعتی اصفهان، تالار شهید فتوحی (تالار 8)