توجه: آغاز ثبت نام برگزاری کارگاه تخصصی بورس اوراق بهادار

قابل توجه شما دانشگاهیان گرامی

با توجه به استقبال زیاد شما دوستداران و علاقه مندان به بورس اوراق بهادار ، طی دو جلسه برگزاری کارگاه مقدماتی آشنایی با بورس ، مقدمات برگزاری کارگاه تخصصی بورس اوراق بهادار فراهم گردیده است.

طی بررسی ها و مذاکرات صورت گرفته برای برگزاری اصولی این کارگاه در سطح تکنیکال نیاز به برگزاری حداقل 42 ساعت آموزش می باشد. ساعت های مناسب برگزاری این کارگاه‌ها با توجه به پیوسته بودن مطالب و اوقات فراغت اکثریت شما عزیزان، تنها زمان مناسب برای برگزاری این کارگاه روزهای پنجشنبه و جمعه می باشد.

شروع  برگزاری اولین روز کارگاه : پنج شنبه 97/12/2 از ساعت 8:30 لغایت 18

برنامه زمانبندی کارگاه‌ها

مکان : سالن اجتماعات  مرکز کارآفرینی - طبقه اول واقع در ساختمان جدید نوآوری بعد ازبانک ملی دانشگاه صنعتی اصفهان

دو زمان استراحت و میان وعده برای صبح و بعد از ظهر در نظر گرفته شده است و وعده نماز وناهار از ساعت 12 الی 13:15 در اختیار خود شرکت کنندگان می باشد که می توانید برای ناهار از رستوران ماهان در صورت تمایل استفاده نمایید.

یک کانال و گروه بورس جهت شرکت کنندگان تشکیل گردیده که پس از ثبت نام قطعی ، شرکت کنندگان در گروه دعوت و می توانند برای رفع پرسش های احتمالی و پیشنهادات و انتقادات استفاده نمایند.

شماره حساب واریز هزینه ثبت نام در کارگاه ، بانک تجارت دانشگاه صنعتی اصفهان، به نام درآمدهای اختصاصی معاونت پژوهشی: 5644490051  می‌باشد.

لطفاً عکس فیش واریزی را برای ادمین کانال مرکز کارآفرینی به آدرس IUT_Karafarini@ بفرستید.

هزینه ثبت نام برای 42 ساعت آموزش طبق مذاکرات بعمل آمده و تخفیفاتی که از مدرسین گرفته شده است به شرح زیر اعلام میگردد:

• دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان با 80% تخفیف 120 هزار تومان (یکصد و بیست هزار تومان)

• دانشجویان غیر دانشگاه صنعتی و کارکنان با 66% تخفیف 220 هزار تومان (دویست و بیست هزار تومان)

• اساتید با 50% تخفیف 300 هزارتومان (سیصدهزار تومان)

• افراد آزاد 600 هزار تومان (ششصدهزارتومان)

با امید به اینکه بتوانید نهایت استفاده و بهره برداری را از این کارگاه داشته باشید.

مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی اصفهان