اولین نشست و دورهمی کارافرینی سال 1397 در روز شنبه 97/1/18 از ساعت 16 لغایت 18

► اولین نشست و دورهمی سال 1397

سال 97 سال بروز عظمت و اقتدار و حضور ملت

با نام  «حمایت از کالای ایرانی»

را در آستانه بازگشایی دانشگاه با نشست و دیدار صمیمانه نوروزی کارآفرینان آغاز نماییم.

مدیریت نوآوری و تجاری سازی فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان افتخار دارد سالی دیگر را با حضور گرم و حمایت های همیشگی شما دانشجویان و دانشگاهیان علاقه‌مند به کارآفرینی آغاز نماید. .

مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی اصفهان ضمن عرض تبریک به مناسبت حلول سال نو به شما دانشگاهیان گرانقدر و عزیز ، از شما دعوت می‌نماید در‌ نشست صمیمانه ای که با حضور مسئولین محترم‌، اساتید گرامی ، شتابدهنده‌ها ، گروهها و افرادی که طی سالهای گذشته با این حوزه همکاری نموده اند ، خصوصا کارآفرین برتر استان جناب آقای دکتر حامد ترکش اصفهانی برگزار می‌گردد ، شرکت فرمایید .

باشد که این نشست و آشنایی‌، در اولین روزهای کاری سال 1397 طلیعه‌ای نیکو برای به‌ثمر رسیدن و خلق ایده‌های بزرگ و کارگشا و عامل ‌بهبود ساز وکار اقتصادی میهنمان باشد و جرقه‌ی امیدی برای فعالیت هرچه بیشتر جوانان عزیزمان در جهت ارتقاء کیفیت و کمیت کسب و کار .

ما به عنوان قطره‌ای از دریای خروشان کارآفرینی‌، تمام تلاش و توانمان را به‌کار می بندیم تا همراه با مدیران و مدرسین خلاق کارآفرین ، راه را برای رسیدن به آینده‌ای سپید و مرفه و شاد آذین بندیم .

به امید سالی سرشار از برکت ، سلامتی و پیشرفت

زمان : شنبه 97/1/18  از ساعت 16 لغایت 18