آغاز همکاری شتابدهنده دیموند و دانشگاه صنعتی اصفهان

در تاریخ ۲۹ فروردین ماه ۱۳۹۷ ، اولین رویداد DMOND Pitches در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
 هدف اصلی از برگزاری این رویداد، اعلام رسمی همکاری شتابدهنده دیموند و دانشگاه صنعتی اصفهان بود و برای شروع فعالیت و آشنایی بیشتر با اکوسیستم، رویداد DMOND Pitches با موضوع خدمات و خرده فروشی برگزار شد.

در ابتدای رویداد، پس از پخش سرود ملی و تیزر معرفی شتابدهنده دیموند ، توضیحاتی در مورد فعالیت های این شتابدهنده و خدماتی که در اصفهان ارائه خواهد شد، مثل استارتاپ Review ، کارگاه ها، جلسات منتورینگ، ارائه فضای کاری به استارتاپ ها، DMOND Pitches و DMOND Meetups  داده شد. این رویدادها از طریق کانال تلگرام شتابدهنده دیموند اطلاع رسانی می شود. همچنین اعلام شد که استارتاپ های اصفهان می توانند از طریق وبسایت دیموند برای پذیرش در کمپ شتابدهی  اقدام کنند.

استارتاپ های شرکت کننده در این رویداد: کیک آف ، ویرا ، ناربو ، آی تی مبل و رخ  بودند و ⁣داوران رویداد آقایان احمد ورد- مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان، محمد مهدی نقش- رییس اداره انتقال فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان، پایان امینی- مشاور مالکیت فکری و نوآوری و امید ظریف  پور، قائم مقام شتابدهنده دیموند.