گزارش برگزاری رویداد صبحانه سالم ( کارینو صبحانه )

گزارش رویداد کارینو صبحانه.pdfگزارش اختتامیه رویداد صبحانه سالم (کارینو صبحانه)

 برآن شدیم گزارش مختصری از روند برگزاری این رویداد به استحضار دوستداران و فعالین خوش ذوق جامعه دانشگاهی برسانیم.

هدف از برگزاری این رویداد در درجه اول -افزایش توجه دانشگاهیان به مصرف وعده ی غذایی صبحانه و سلامت آن بوده است. - اهداف بعدی ایجاد شادی و نشاط در بین دانشگاهیان با برگزاری مسابقه و ایجاد رقابت سالم-بهبود مهارت های مختلفی چون ایده پردازی، کارگروهی، آشپزی و ... در بین دانشگاهیان-توانمند سازی و افزایش مهارت های کارآفرینی دانشگاهیان مخصوصا دانشجویان جهت توسعه ی کسب و کار های نوپا و نوآوری در طریقه ی آموزش مفاهیم مربوط به حوزه ی کسب وکار بوده است.

در همین راستا برای هرچه بهتر برگزار شدن این رویداد تدابیری اندیشیده شد از جمله :

·        برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی د‌رحوزه بهداشت و سلامت و در حوزه کسب و کار

·        برگزاری داوری در دو مرحله اولیه و میدانی

·        برقراری آیتم های دقیق و حساب شده برای امتیاز دهی به تیم ها بر مبنای اهداف رویداد

 

رویداد کارینو از تاریخ 6/7/96 آغاز و بالاخره پس از گذراندن کارگاههای آموزشی به مرحله عملیاتی رویداد در صحن دانشگاه رسیده و بعد از یک هفته آماده‌سازی و فروش صبحانه توسط تیم‌های خوش ذوق و فعال رویداد کارینو‌، پنجشنبه 11 آبان‌ماه نتایج داوری تیم های اول تا سوم رویداد صبحانه سالم کارینو در مراسم اختتامیه پرشور و نشاطی که در تالار 8 برگزار گردید به شرح زیر اعلام گردید:

1.    رتبه‌اول:‌تیم‌فورچاشت‌(‌خانم ها مریم شب‌انگیز‌–‌ سارا جبل عاملی‌– زهرا زادهوش- محبوبه سبکتکین و عزیزی)

2.       رتبه دوم: تیم نوشتا‌(خانم هامرضیه کاویانی- فاطمه حسین‌آبادی-‌مهسا مختاری و آقایان فرشادتیموری علی توازهی)

3.      رتبه سوم: تیم  Wake up  (خانم هامحدثه حیدری –مرضیه سلیمانی –نیلوفرشریفیان خوزانی-مهتاب میرعباسی و =آقای پژمان جاجی پور)

باآرزوی موفقیت برای تمامی تیم های شرکت کننده در رویداد کارینو صبحانه

مرکز بهداشت و درمان دانشگاه /  مرکز کارآفرینی دانشگاه

 آبانماه 96