فوری: گردهمایی در خصوص کسب و کارهای اجتماعی در روز سه‌شنبه چهاردهم اردیبهشت ماه در سالن شماره 1 دانشکده کشاورزی از ساعت 10 صبح الی 12

با سلام و احترام

به استحضار می‌رساند شانزدهمین رویداد ایده شو با موضوع کسب وکارهای اجتماعی در حاشیه جشنواره فن‌آفرینی شیخ بهایی،بیست و چهاردهم اردیبهشت ماه سالجاری در تالار عباسی برگزار می‌شود.از آنجا که کسب و کارهای اجتماعی طیف گسترده‌ای دارد برای آشنایی بیشتر مخاطبان، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در نظر دارد با همکاری مدیریت نوآوری و تجاری‌سازی فناوری - مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی اصفهان یک گردهمایی در روز سه‌شنبه چهاردهم اردیبهشت ماه در سالن شماره 1 دانشکده کشاورزی  از ساعت  10 صبح الی 12 برگزار نماید. حضور شما در این گردهمایی جهت تبادل اطلاعات مزید امتنان خواهد بود.

شایان ذکر است در این گردهمایی سمینارکوتاهی نیز در خصوص چگونگی راه‌اندازی یک کسب و کار دانش بنیان و مزایای حضور در مراکز واحدهای فناوری ارائه خواهد شد.