دومین کنفرانس بین المللی کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری

با یاری خداوند متعال دومین کنفرانس بین المللی کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری  و موسسه عالی علوم و فناوری خوارزمی در 1 دیماه 1395 در شهر تاریخی-فرهنگی شیراز برگزار خواهد شد.

همانطور که پژوهشگران و متخصصین مطلع می باشند کنفرانس های علمی موسسه عالی علوم و فناوری خوارزمی از معتبرترین کنفرانس ها بوده که گواهی نامه های آن مورد تایید دانشگاه ها، سازمان ها، انجمن ها و اساتید می باشد. همچنین بخش متمایز این همایش ها که تماما بطور مشترک با دانشگاه ها و انجمن های معتبر داخلی و بین المللی برگزار می گردد، محورهای خاص و بسیار تخصصی و تک محوری آن می باشد.

لذا به جرات می توان گفت تک محوری و تخصصی بودن این کنفرانس ها نه در کشور ایران بلکه در جهان بی نظیر بوده و کمتر می توان کنفرانسی را یافت که تاکید بر تخصصی بودن محورها و عناوین داشته باشد.

کنفرانس بین المللی کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری از بزرگترین سمینارهای تخصصی کارآفرینی ایران و خاورمیانه است که در بخش عنوان، موضوعات و تک محوری بودن کمتر دانشگاهی بطور تخصصی در این زمینه فعالیت نموده است.

حضور پررنگ متخصصان و اساتید برجسته بین المللی در این کنگره و حمایت 10 دانشگاه خارجی و چند دانشگاه داخلی نقطه متمایز این کنفرانس می باشد. طبق برنامه ریزی های صورت گرفته علاوه بر ارائه شفاهی مقالات، بخش های زیر نیز در این کنفرانس در نظر گرفته شده اند:

- سخنرانی کلیدی اساتید برجسته داخلی و بین الملی

- برگزاری کارگاه های آموزشی- پژوهشی