تخفیف 30% برای دانشجویان در رویداد روشن شو نقش جهان با موضوع کارآفرینی در هفته جهانی کارآفرینی ۱ آذر ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۹:۳۰

رویداد روشن شو نقش جهان با موضوع کارآفرینی در هفته جهانی کارآفرینی ۱ آذر ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۹:۳۰ در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی واقع در فلکه فیض برگزار می گردد.

روشن‌شو یک برنامه ۳ ساعته برای کسب دانش و تجربه در زمینه‌های مختلف در زمانی بسیار محدود و همچنین تجربه انجام کار گروهی توسط شرکت کنندگان است.

روشن شو از ۲ بخش تشکیل شده است:

۱- سخنرانی:
در روشن شو ۴ الی ۷ سخنران با تجربه طی ۷ دقیقه تجربیات خودشان را در زمینه کارآفرینی در اختیار شرکت کنندگان قرار می‌دهند.
یکی از مشخصه های متفاوت این برنامه، اجرای سخنرانی های کوتاه ۷ دقیقه ای است که سخنرانان موضوع بحث خود را بایستی فقط در طول این زمان به شرکت کنندگان منتقل نمایند و جرقه ای در ذهن مخاطبان ایجاد کنند.

۲- مسابقه:
در بخشی از رویداد، یک مسابقه پر هیجان با هدف تمرین کار تیمی و ایجاد زمینه برای شبکه سازی بیشتر بین شرکت کنندگان برگزار می‌شود و جایزه‌ای به تیم برنده داده خواهد شد.

سخنرانان:

دکتر سپیده فروض بخش:
تجربه ۱۰ سال کار و زندگی و از دست دادن دارایی اش را با مخاطبان در میان میگزارد و بیان میکند که چطور پس از بازگشت به ایران و اصفهان در سال ۹۳ صادر کننده نمونه شد.

دکتر فرشید سهیلی:
تجربه باخت های میلیون دلاری خود را بیان خواهند کرد و همچنین از اخذ سرمایه و تاسیس شرکت بسیار موفق نانو واحد (مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی) خواهند گفت.

مهندس مسعود جمالی:
از کسب و کار خانوادگی خواهند گفت و این که چطور ادامه یک کسب و کار خانوادگی میتواند ضامن موفقیت کاری شود.

مهندس شاهپور شاهپورنیا:
از رها کردن کار قبلی خواهند گفت و این که چطور یک شرکت بین المللی تاسیس کردند و مشغول به صادرات علم به آمریکا و اروپا شدند. ایشان مدیرعامل شرکت ریِل پارس (مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی) هستند.

سایت رویداد:

کد تخفیف   iut     می باشد.

در صورت نیاز به هر گونه هماهنگی لطفا با شماره ۰۹۱۳۲۱۴۴۰۱۹ تماس حاصل نمایید.

با تقدیم احترامات
نوید بهرنگی