برگزاری استارتاپ ترینینگ عنوان یک رویداد سه روزه و تخصصی در استارتاپ های فنی و مهندسی

قابل توجه دانشجویان گرامی

استارتاپ ترینینگ عنوان یک رویداد سه روزه و تخصصی در استارتاپ های فنی و مهندسی است که از چهارشنبه عصر 94/12/5 شروع و تا جمعه شب 94/12/7  به مدت 20 ساعت خاتمه پیدا می کند. در این رویداد تیم ها به مدت 12 ساعت با مباحث تخصصی کسب و کار در حوزه ی فنی و مهندسی آشنا شده و در روز پایانی با انجام 8 ساعت کار تیمی، ایده ی تیم خود را توسعه می دهند.

نکات مهم:

فرصت ثبت نام شرکت کنندگان با ایده  تا پایان روز 94/12/1 (یکم اسفند ماه) می باشد.

1. هر فرد به صورت فردی یا تیمی با داشتن ایده ی خود در بخش فنی و مهندسی می تواند ثبت نام کند. (داشتن ایده الزامی است )
  2. تیم ها با 5-7 نفر تشکیل خواهد شد.
  3. هزینه ی ثبت نام با تخفیف برای دانشجویان و فارغ التحصیلان صنعتی اصفهان 500000 ریال(پانصد هزار ریال) می باشد.(نحوه واریز پول ثبت نام را متعاقبا به اطلاع داوطلبان عزیز می رسانیم.)
  4. برای حضور در دوره،  علاوه بر شرط داشتن ایده، شرکت کنندگان همه ی تیم ها باید سه کتاب  نوپای ناب،  مدل کسب و کار شما و خلق مدل کسب و کار را مطالعه کرده باشند. مسئولیت عدم رعایت این بند بعهده شرکت کننده می باشد.
  5. در پایان دوره گواهی معتبر از مرکز نواوری و تجاری سازی فناوری صادر می گردد.
  6. تیم های برتر می توانند مورد حمایت مرکز نوآوری و تجاری سازی فنآوری قرار گیرند.
  7. در صورت تکمیل ظرفیت و تقاضاهای بیشتر برای حضور در رویداد، تمامی ایده های تیم ها مورد داوری قرار گرفته و بهترین ایده ها انتخاب می شوند.

سرفصل ها:

• کل مفهوم استارت آپ: چیستی، نحوه شروع و راه اندازی و روش لین - 4 ساعت- چهارشنبه عصر
  • مدل کسب و کار عمومی (GBM): مبانی، معرفی مدلهای BM موفق - 4 ساعت- پنج شنبه صبح
  • خلاقیت در BM : ارائه 5 ابزار - 4 ساعت- پنج شنبه عصر
  • پیاده سازی یک مورد عملی به صورت تیمی : 8 ساعت-جمعه صبح و عصر

معرفی منتورها

مهندس امینی:

مهندس امینی فارغ التحصیل رشته ی مهندسی مکانیک، و از کارافرینان موفق و فعال در این اکوسیستم می باشد. ایشان هم اکنون به عنوان کارشناس تجاری سازی و ثبت اختراع طرح های استان اصفهان در معاونت نواوری و تجاری سازی فناوری مشغول به کار می باشند همچنین مشاور بسیاری از شرکت های موفق در استان اصفهان را می توان در کارنامه ی ایشان دید.

مهندس نقشینه:

ایشان هم اکنون کارشناس پژوهشکده فاوا دانشگاه صنعتی اصفهان می باشند از سوابق کاری بیشمار ایشان در عرصه ی کارآفرینی می توان به رویداد هم نت اشاره نمود.

مهندس زرگر پور:

پس از فارغ التحصیلی ، در چند شرکت از جمله: فنآوران آب سازه، مهندسان مشاور ستیران، مهندسی آب و فاضلاب کشور، شرکت بین المللی توسعه ی ساختمان  فعالیت نموده است. . در سال 92 به شرکت فنآب پیوست و زمینه کاری فنآوری اطلاعات را برگزید و کافه آی تی را تاسیس نمود که آن را مهم ترین فعالیت حرفه ای خود می داند. وی هم اکنون در شرکت بهکاوان نوآور آرنا مسئولیت توسعه ی مشتری را بر عهده دارد. میثم زرگرپور در این سال ها تسهیل گر رویدادهای کارآفرینی زیادی چون هم نت بنیاد نخبگان استان اصفهان نیز بوده است. میثم زرگر پور در این رویداد علاوه بر منتوری تیم های شرکت کننده ، سرفصل های گفته شده را نیز تدیس می کند.

با تشکر از دانشجویان فعال در مرکز کارآفرینی

که پیشنهاد و مسئولیت برگزاری این رویداد را بعهده گرفته اند.

مرکز کارآفرینی - مدیریت نوآوری و تجاری سازی فنآوری