اعلام نتایج سومین دوره رویداد ایکاب

ضمن تشکر و تبریک به حضور پرشور و نشاط و فعال تیمها در سومین دوره رویداد کارآفرینی "ایکاب"، خلاصه نتایج تیمها که در مراسم اختتامیه معرفی شد، به شرح زیر اعلام می گردد.
شش تیم اول به ترتیب عبارتند از:
1-  مانا (اول)
2-  بارمان (دوم)
3-  مرصاد الکترونیک (سوم )
4- ایده سازان ( چهارم )
5-  احرار
6-  کوثر
تیم های اول تا سوم، جوایز نقدی خود را دریافت نمودند.
تیمهای "احرار" و "آبین" مجوز ورود به شتابدهنده پیشران واقع در مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی اصفهان را اخذ کردند.
تیم "احرار" تمایل شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را برای ورود به مرحله پیش رشد، جلب نمود.
-  همچنین شش تیم اول رویداد، می توانند برای ساخت نمونه اولیه خود به پژوهشکده شهید اعتباری مراجعه نمایند تا اقدامات لازم برای اختصاص کمک بلاعوض 3 تا 5 میلیون تومانی صورت پذیرد.
این رویداد طبق برنامه از 16 آذرماه آغاز و بابرگزاری بازدید ها و تعدادی کارگاه تخصصی کارآفرینی و آب و انرژی برگزار گردید وسپس تیم ها باتوجه به آموزش هایی که در کارگاهها دیدند به مدت 10 روز به کار تیمی خود در سالن مرکز کارآفرینی ادامه دادند. در طی رویداد مشاورین و تسهیلگران در کنار تیم ها برای رفع مشکلات وسوالات احتمالی حضور داشتند. اختتامیه این رویداد روز 30 آذرماه برنامه ریزی شده بود که بعلت تداخل با برنامه های دیگر دانشگاه به روز شنبه 2 دیماه موکول و باحضور ریاست محترم دانشگاه ، مدیرمحترم نوآوری و تجاری سازی فناوری در تالار شهید فتوحی (8) برگزار گردید.
با امید به اینکه همه تیمها به کار خود ادامه دهند و همچون دوره های پیش، شاهد موفقیت روزافزون آنها باشیم.
یادآوری می گردد گواهینامه حضور تیمها در سومین دوره رویداد کارآفرینی "ایکاب"، آماده و نماینده هر تیم، برای دریافت گواهی اعضای گروه خود، میتواند به دفتر اداری پژوهشکده دانشجویی شهید اعتباری مراجعه نماید.
باتشکر از دبیر و تیم اجرایی پژوهشکده دانشجویی شهید اعتباری که برای برگزاری هرچه بهتراین رویداد نهایت سعی و تلاش خود را بکار گرفته و همکاری و همفکری خوبی در برگزاری این رویداد با مرکز کارآفرینی دانشگاه داشته اند.
مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی اصفهان