آیا می دانید چگونه میتوان یک کسب و کار دانش بنیان راه اندازی نمود؟

با سلام و احترام

هدایت و راهنمایی دانشجویان به منظور آشنایی با چگونگی ایجاد کسب و کارهای دانش‌بنیان از جمله اهداف دفتر جذب و پذیرش شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است. توانمندی بالای علمی و اجرایی فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعتی اصفهان از یک سو و تجارب شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و زیرساخت‌های حمایتی موجود از سوی دیگر، برای ایجاد و توسعه واحدهای فناوری نوپا فرصت مناسبی را فراهم کرده است.

به این منظور و با هدف معرفی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مزایای استقرار در مراکز رشد فناوری، خدمات و اعتبارات قابل ارائه و چگونگی راه‌اندازی یک کسب و کار دانش بنیان، پیش‌بینی شده است پانلی جهت اعضاء هیئت علمی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانشجویان ترم آخر مقطع کارشناسی، توسط مدیران شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با همکاری مدیریت نوآوری و تجاری سازی فناوری در ساعت 14 روز ‌یک‌شنبه هشتم اسفند ماه سال‌جاری در ساختمان جدید مدیریت نوآوری و تجاری سازی فناوری برگزار شود. حضور شما در این پانل و مشارکت در مباحث مربوطه مزید امتنان است.

شهرک علمی تحقیقاتی - مرکز کارفرینی